27
کد خبر: 1154
برچسب‌های خبر: - جلسه طرح نهضت - استاندار - یونسی - استادیان
تاریخ انتشار: ۱۴۰۴/۱۰/۱۷
____________________

گام بلند استان مازندران در عدالت آموزشی؛از شتاب در طرح نهضت عدالت آموزشی تا ساخت مدارس ایمن


استاندار مازندران: توسعه و بازسازی مدارس ناایمن، اولویت جدی مدیریت استان است

به گزارش روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران جلسه طرح نهضت عدالت آموزشی با حضور یونسی استاندار محترم مازندران، حسینی جو معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران، استادیان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان، کلبادی نژاد مدیر کل آموزش و پرورش وحسن زاده مدیرکل مسکن و شهرسازی استان در دفتر استانداری مازندران برگزارشد.

استاندار مازندران با تشریح اقدامات انجام‌شده در چارچوب سیاست «نهضت عدالت آموزشی» در استان، از اجرای مجموعه‌ای از طرح‌های حمایتی و عمرانی با هدف ارتقای کیفیت آموزش و فراهم‌سازی فرصت‌های برابر برای دانش‌آموزان خبر داد.

یونسی با تأکید بر اینکه پوشش تحصیلی و حمایت از دانش‌آموزان کم‌برخوردار از اولویت‌های اصلی استان است، اظهار داشت: در حوزه ارتقای آموزش، هر میزان اعتبار که نیاز باشد تأمین خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد هیچ دانش‌آموزی به دلیل مشکلات مالی از مسیر تحصیل باز بماند.

استاندار همچنین از رایزنی برای اختصاص کمک‌هزینه تحصیلی ویژه دانش‌آموزان کم‌بضاعت خبر داد و افزود: این حمایت‌ها در کنار اجرای طرح ارتقای معدل، زمینه‌ساز افزایش کیفیت آموزشی و کاهش فاصله‌های تحصیلی در مناطق مختلف استان خواهد بود.

وی در ادامه به روند جمع‌آوری کانکس‌ها و جایگزینی مدارس ایمن و استاندارد اشاره کرد و گفت: در بازدیدی که پیش‌تر از مدرسه مولوی نکا داشتم، بر جمع‌آوری کانکس‌ها تأکید شد و امروز خوشبختانه کانکس‌ها برچیده شده و عملیات ساخت مدرسه جدید با سرعت در حال انجام است.

استاندار مازندران اجرای این اقدامات را بخشی از برنامه گسترده استان برای بازسازی مدارس، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و توسعه فضاهای آموزشی دانست و تصریح کرد: نهضت عدالت آموزشی در مازندران با هدف ایجاد فرصت‌های برابر، ایمن‌سازی مدارس ناایمن و ارتقای زیرساخت‌های آموزشی با جدیت دنبال می شود.

 

روابط عمومی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران


آخرین خبرها...